Будние дни 10:00-18:00 0981004242

Олія жожоба

Склад: рафінована олія жожоба

Артикул: L095
Наличие: Есть в наличии
185 грн.
-
+

Опис


Олія жожоба (Jojoba Oil) – унікальний продукт, який тисячоліттями використовують у народній медицині Індії, Китаю, Кореї та інших країн Сходу (судини з цією диво-рідиною знаходили навіть в гробницях єгипетських фараонів). Сучасна косметологія також не залишила без уваги чарівні властивості масляного розчину і тому активно рекомендує його для догляду за шкірою, волоссям та нігтями. Засіб абсолютно нешкідливий, некомедогенний, ніколи не викликає алергію та зберігається набагато довше інших натуральних олій (без додавання антиоксидантів та консервантів).

З чого складається Jojoba Oil? Олію жожоба отримують з горіхів вічнозеленої рослини Хохоба, що має просто безліч поживних та корисних для людини мікроелементів: кислоти (гадолеінова, ерукова, ейкозенова, олеїнова, пальмітинова, стеаринова, нервонова), ліпіди, вітаміни B та E, провітамін А, колаген та мінерали. Властивості продукту такі ж, як у спермацета, а що стосується хімічного складу – в рослинному світі йому немає рівних.

*** Ми розливаємо Олію жожоба рафіновану по флаконах об'ємом 100 мл, завдяки якому зручно та просто відміряти потрібну кількість рідини, не витрачаючи зайве.

Чим корисна Олія жожоба (Jojoba Oil) для:


Обличчя. Масляний розчин уповільнює старіння, освітлює пігментні плями, живить корисними речовинами, знімає запальні процеси, пом’якшує, покращує колір, зволожує та перешкоджає втраті вологи, а також попереджає появі вугрів, акне та бактерицидних інфекцій. Рекомендовано для втомленою та проблемної дерми.
Тіла. Олія жожоба є відмінним профілактичним засобом проти появи розтяжок (наприклад, під час вагітності або при схудненні). Крім того, допомагає шкірному покриву підтримувати еластичність та пружність, розгладжує невеликі келоїдні рубці, прискорює регенерацію та добре зволожує. Надає сильну протизапальну, антибактеріальну та антицелюлітну дію. Активно застосовується навіть при лікуванні дрібних пошкоджень та складних шкірних захворювань, таких як псоріаз та екзема.
Волосся – зупиняє випадання, усуває пухнастість, повертає природний блиск, зволожує, надає локонам гладкості, а також регулює вироблення шкірного сала, запобігає лущенню та сухості шкірного покриву, що часто призводить до появи лупи. Продукт також володіє антистатичними властивостями і навіть здатний трохи вирівняти кучеряві пасма.
Губ. Рідина допомагає потрісканим губам позбутися тріщин, повернути м'якість та вологу. Змішавши його з бджолиним воском, вийде чудовий натуральний бальзам.
Нігтів – зволожує кутикули, зменшує ламкість нігтьової пластини, позбавляє від розшарування та нерівності поверхні. Крім того, комплексно піклується про ніжну шкіру ручок, яка особливо страждає в осінньо-зимовий період та при частому впливі агресивних засобів (миючих розчинів, санітайзерів).

Особливості застосування Олії жожоба


За хімічною структурою Олія жожоба – не олія, а віск красивого золотистого кольору, який при температурі більше 0°С стає рідким. Ця особливість впливає на способи застосування продукту. Зазвичай, Jojoba Oil використовують на невеликих проблемних ділянках (наприклад, області навколо очей, потрісканих ліктях або колінах, обвітрених губах).

Застосовувати Олію жожоба можна для:

  • Піклування за обличчям. Радимо обробляти розчином роздратування, сухі або запалені ділянки, а також прищі. Повністю змащувати воском повіки небажано, а ось наносити на «гусячі лапки» рекомендовано. Але якщо у вас зів'яла, суха або чутлива дерма, ви можете наносити Олію жожоба на всю шкіру обличчя, залишаючи її лише на 15 хвилин, а потім змиваючи вмивалкою або теплою водою.
  • Оздоровлення та омолодження шкіри тіла. Нанесіть невелику кількість засобу на шкірний покрив та легкими масажними рухами втирайте його до повного вбирання. 
  • Відновлення дерми після засмаги. Змастіть засмаглі ділянки розчином. Jojoba Oil утворює на поверхні невидиму плівочку, яка допомагає дермі повернути втрачену вологу, впоратися з сонячними опіками та заспокоїтися.
  • Догляду за волоссям. Кілька разів на тиждень розчісуйте волосся гребінцем, попередньо змастивши його 1 чайною ложечкою розчину – це допоможе позбавитися від ламкості та сухості волосся. А щоб захистити їх від негативного впливу гарячих укладок, після миття, змастіть вологі пасма декількома краплями продукту. 
  • «Реабілітації» нігтів та шкіри рук – втирайте рідину в нігтики та тильні сторони долоньок до її повного вбирання. Для більшого ефекту, одягніть спеціальні бавовняні рукавички.
  • Зняття макіяжу – змочіть бамбуковий диск у теплому розчині та зніміть косметику з очей (справляється навіть з тушшю).
  • Епіляції. Використовуйте так само, як звичайні засоби для та після гоління.

Олія жожоба, завдяки подібності з шкірним салом людини, швидко вбирається, не залишаючи жирний блиск та не забиваючи при цьому пори.  Її можна використовувати у чистій формі, додавати до інших натуральний олій (1: 3) або ж улюблені доглядові продукти (маски, лосьйони, креми, шампуні).

 *** Зберігати Олію жожоба радимо в холодильнику. А для використання – візьміть потрібну кількість та почекайте поки воно нагріється при кімнатній температурі або розігрійте на водяній бані.

Протипоказання для Jojoba Oil:


  • індивідуальна непереносимість;
  • гіпертрихоз в області обличчя;
  • дитячий вік.

Купуйте Олію жожоба (Jojoba Oil), щоб під рукою завжди мати унікальний за своїм складом засіб «на всі випадки життя»!

Характеристики
Категорія: універсальний продукт
Дія: забезпечує професійний догляд за шкірою, волоссям, нігтями
Тип шкіри: для будь-якого типу шкіри та будь-яких типів волосся
Вид: флакон, 100 мл
Термін придатності: 12 місяців
Отлично дополняют
А как вам это
Наверх